Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening

Mer information

Materialförvaltare:
Stephan Kull
Telefon: 0700-90 97 05

Största byggställningen

Mellanstora byggställningen

Lilla byggställningen

Större tältet, 4x6 meter

Flextältet, 4x4 meter

Multistege

Inomhusställning

Uthyrningsmateriel

Föreningen äger utrustning, enligt nedan, som hyrs ut till självkostnadspris till medlemmar för egen användning inom området. Efterfrågan på byggställningar och tält är tidvis hög, varför det kan vara bra att vara ute i god tid, då "först till kvarn" gäller. Under högsäsong, med flera på kö, så kan också hyrtiden begränsas till tvåveckorsperioder.

Bokning och förfrågan görs per telefon
0700-90 97 05 hos materialförvaltaren. När materialförvaltaren är på jobbet eller annars inte kan svara så går det bra tala in ett meddelande på telefonsvararen och ni blir uppringda oftast samma dag. När materialförvaltaren är bortrest så försöker vi under sommaren ordna så någon annan hoppar in, så det är bemanning under hela perioden.

Materielboden ligger vid Arbetsvägen och materiel utlämnas endast enligt personligt besök, där transport ombesörjes av den som hyr. För utrustning som bokats men som sedan inte behövs/inte hämtas kan avgift komma att debiteras ändå, speciellt när flera velat hyra men det efter avbokningen inte går att hitta annan som vill hyra.

Priser och villkor

I maj 2013 sänktes priserna på en del uthyrningsmateriel. Priser och hyresvillkor finns länkat här. För frågor kontakta materialuthyraren.

Bruksanvisningar

Det är viktigt att materielen används på rätt och säkert sätt. Skriv därför ut bruksanvisningar vid lån av dessa saker. Bruksanvisning för stora tältet får ni även vid utlåningstillfället.

Uthyrningsmateriel

Byggnadsställningar

Rullställning i aluminium, 75 cm djup, 2 m bred, max plattformshöjd 6 m.
(Zip-Up, ställningen kompletterad.)

Mellanstor ställning i aluminium, 130 cm djup, 2,5 m bred, max plattformshöjd ca 6,8 m.
(Zip-Up, grönmärkt, ställningen kompletterad.)

Större ställning, 73 cm djup, 3 m bred. Räcker till 4 gavlar i bredd, 3 på höjden med en plattformshöjd av ca 4 m, eller till 3 gavlar i bredd och 4 på höjden, med en plattformshöjd av ca 6 m. (Layher, svartmärkt)

Stegar

Stege, hissbar 6-10 m
"Vanlig" stege
Multistege
Inomhusstege/ställning

Partytält m.m.

Hyresvillkor och priser för tält och tillbehör är ändrade per maj 2013. (Se prislista/villkor.)

Flextält 4x4 meter, rymmer 30-40 personer, extremt lätt att sätta upp!

Partytält 4x6 meter, rymmer ännu några fler. Tält i professionell uthyrningskvalitet, kräver två personer för uppsättning.

Till tälten finns stolar, bänkar och bord. Observera, även stora termosar, kokplattor, kastruller samt sladdvindor och sopsäckshållare finns att hyra till en symbolisk summa! Det finns även infravärme att hyra!

Trädgård

Kompostkvarn (flisar grenar) (bild)
Skottkärra
Korp

Övrig materiel

Infravärmepelare (bild)
Tapetbord (bild)
Rörtänger (stora)
Bord/stolar/bänkar