logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
September 2012 (4)
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Eldningsveckan börjar nu!

I Stockholm är det ständigt eldningsförbud. Två veckor på året får vi villaägare dock elda upp vårt trädgårdsavfall, ifall det inte vållar obehag för omgivningen. Kommande vecka, vecka 40, får du alltså elda torra rester från trädgården. Se Stockholms hemsida.

Notera den nyöppnade återvinningscentralen vid Bilprovningen i Högdalen. Den är till enbart för trädgårdsavfall!

eldochrök

Öppet hus på Sockenstugan

Kollektivhusföreningen Sockenstugan, Statsrådsv 7–11, inbjuder till öppet hus, lördagen den 6 oktober, 13–16. Visning av gemensam- hetslokaler och kanske någon lägenhet. Information, kaffe med dopp.

För att få flytta in i lägenhet i kollektivhuset måste man vara medlem. För att bli medlem måste man vara 40+ och inte ha hemmavarande barn. Den som inte bor här är välkommen att bli extern medlem. Då kan man vara med i ett matlag, laga mat och äta tillsammans men också delta i andra aktiviteter.

Kollektivhusföreningen har en hemsida och en sida på Facebook.

Sockenstugan
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.orgFacebook
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.