logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
Mars 2012
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Bara två veckor kvar!

Vasaloppet har just gått, och styrelsen förbereder sig som bäst för årsmötet. Alla handlingar ska nu ligga ute på föreningens webbplats.

Du som under året har haft synpunkter på trafiken, åsikter om snöplogningen eller tankar om parkerna i vårt område, kom på årsmötet! Du som tycker att Trädgårdsstadsföreningen kunde vara något annat kom du också! Det är så få som engagerar sig i föreningen så vi vet inte riktigt vilken kurs vi ska staka ut.

Styrelsen hoppas se kända ansikten på mötet och en stor mängd nya. Plats finns så det räcker åt många fler än de som kommer att komma. Men överraska genom att komma ännu fler! Välkommen!

22 mars

Anmäl dig så att smörgåsarna räcker!

Vi bjuder på teater med smörgås och dricka. Den som vill kan köpa vin. För att vara säkra på att smörgåsarna räcker behöver vi en inte bindande anmälan från dig. Mejla till <info@skarpnack.org> eller ring till ordföranden, 08-648 77 15. Du kan även anmäla på Facebook. 

Om du inte hinner till teaterföreställningen går det bra att komma vid kl 20, då årsmötet börjar. 

turteatern

Sjung ut vintern! 

Är vintern slut eller är det bara våren som inte kommit? Lugnt är det i varje fall. Fast det har varit en inbrottsvåg i Enskededalen, så alla påminns om att hålla koll på grannarnas hus och hålla soptunnorna på tomten. 

Föreningens nästa engagemang är den omtyckta majbrasan vid Kanslersvägens södra ände. Frivilliga som kan tänka sig att hjälpa till några timmar kan kontakta valfri styrelsemedlem.

majbarasa
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.org
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.