logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
Mars 2013
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Drygt en vecka kvar till årsmötet

Årets medlemsmöte i Visitors Center på Skogskyrkogården äger alltså rum onsdagen den 13 mars.

Skogskyrkogården är upptagen på UNESCO:s världsarvslista. Skapad av de sedermera världskända arkitekterna Sigurd Lewerenz och Gunnar Asplund är den en del av vårt områdes historia. Minneslundsvägen var en gång Dalarövägen och Ljusglimtsvägen var Tyresövägen. Muren byggdes som nödhjälpsarbete under 1920-talet och det berättas att hemmafruarna i de nybyggda Skarpnäcks Trädgårdsstad och Pungpinan kom med mat till de hårt slitande arbetarna.

Stadsmuseet öppnar besökspaviljongen för oss och håller ett kort föredrag i utställningsavdelningen. Efter en kaffepaus med en smörgås eller bara bulle vidtar årsmötesförhandlingar. 

Utställning

Formalia

Du som är medlem i Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening är röstberättigad. Om du har en granne som inte är medlem så kan hen betala medlemsavgiften på 75 kronor till föreningens Plusgiro innan årsmötet, eller betala kontant vid avprickningen av röstlängden!

Alla årsmöteshandlingar finns på hemsidan och kommer att finnas utskrivna till mötet.

Anmäl att du kommer till <info@skarpnack.org> eller 08-648 77 15, så att vi kan beställa lagom många smörgåsar! Anmälan är inte bindande men vi uppskattar om du meddelar förhinder.
Mötet börjar 19:00 och slutar 21:00.

Välkommen!

ordförandeklubba
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.orgFacebook
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.