logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
Maj 2013 (2)
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Sänkta uthyrningspriser

Föreningens goda ekonomi och sänkta inköpspriser gör att vi sänker uthyrningspriset på en del materiel, och samtidigt justerar vi vad som ingår i tälthyran, på begäran av medlemmar. Se här.

Förutom partytält kan du som medlem i föreningen även hyrastolar/bänkar och bord, liksom kastruller, stora termosar, sopsäckshållare och kabelvindor, samt infravärme!

flextältet

Gamla tältet till salu

Föreningens nya, snabbmonterade 4x4 meters tält har nu gått igenom sitt eldprov vid majbrasan, och befunnits värdigt att efterträda det gamla tältet!

Därför säljer vi det gamla tältet för 5.000 kronor. Ett nytt sådant tält kostar 38.000 kr. Det är ett professionellt uthyrningställt med  680 g/m2 flamskyddad duk. Takstolar i aluminium, ben i galvat stål. Detaljinfo hittar du här. Kontakta föreningen på info@skarpnack.org.

Trädgårdsstadsföreningens medlemmar har första tjing.

gamla tältet

Två fällbara bort skänkes bort

De fällbord med bucklig yta som föreningen har ersatt med nya utomhuståliga bord ger vi bort. Två bord finns kvar. De duger kanske till loppisbord eller arbetsbord, eller så byter den händige ut ytskiktet.

Kontakta föreningen på info@skarpnack.org.

buckligt bord

Klottersanering 

Stockholms stad är ganska bra på att ta bort klotter. Stan ser till att ägarna av telefonskåp, elskåp o.s.v. sanerar och tar själv bort klotter på parkbänkar och dyligt.  

Ring felanmälan (08-651 00 00) från din mobil direkt du hittar klotter, eller felanmäl på Stockholms hemsida. Du får själv avgöra om det är grafitti eller skadegörelse.  :)

klotter
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.orgFacebook
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.