logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
Juni 2013
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje
Adress till BCS

Du som installerat öppen fiber och därför önskar avsluta avtalen med kabeltevebolaget BCS, kan få problem att hitta en postadress.

Den adress som BCS själv använder är BCS Network AB, Antennvägen 8, 135 48 TYRESÖ. Du kan även ringa servicetelefonen 08-605 79 70 och fråga efter adressen.

paraboler

Träd i gatumiljö

Trafikkontorets avdelning för träd i gatumiljö har varit på hugget, eller snarare tvärtom, planterat ut nya björkar. Om du undrar vad som planterats framför Sockenstugan så är det Sylhagtorn, Crataegus prunifolia 'Splendens'.

Träd i Lagmansparken

Även i båtparken har de björkar som togs ned i höstas ersatts med råge. Den stora upprustningen av parken dröjer några år.

nya björkar 

Även kompostsopor ska hämtas på tomten

SITA, som hämtar matavfall, har under en tid satt lappar på de bruna tunnorna. De vill att tunnorna rullas ut på hämtningsdagen.

Trafikkontoret har nu talat med SITA och påpekat att avtalet innebär att tunnorna ska hämtas på tomten och ställas tillbaks. Vi hoppas nu att entreprenören hämtar enligt avtalet. Prata gärna med dina grannar om att tunnorna ska hämtas på tomten. Alla är inte med i föreningen och vet kanske inte vad som gäller.

komposttunna
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.orgFacebook
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.