logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
Januari 2013 
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Öppen Fiber informationsmöte!

Nu drar Telia Operator Business åter igång en kampanjperiod för sitt öppna fibernät – Framtidssäkrad bredbandsanslutning – som man uttrycker det.

Pungpinan har fått lappar i sina brevlådor, övriga områden har redaktören ingen information om. Men du som är intresserad bör passa på och delta i mötet på Gubbängsskolan, Gubbängsvägen 63–69, nu på måndag den 21 januari klockan 19:00!

Länk till information från Telia Operator Business.

Öppen Fiber

Årsmötet kan antecknas redan nu!

På vårt styrelsemöte i torsdags bestämde vi årsmötesdag till onsdagen den 13 mars! Lägg redan nu in den i din almanacka.

Alla detaljer är förstås inte klara. Vi planerar att även i år förlägga mötet på ett lite roligare ställe, fortfarande på promenadavstånd, för dem som bor närmast i alla fall.

En redan nu känd viktig punkt är godkännande av de föreslagna stadgeändringarna. Du som vill ta upp något viktigt är välkommen att kontakta styrelsen eller att skicka in en motion. Vill du engagera dig så hör av dig till valkommittén!

Styrelsen

ordförandeklubba

Vinternöjen

Snöskottning är väl nåt vi alla längtar efter på sommaren, eller hur? Hur det än är med den saken så påminns om Stockholms stads felanmälan på nummer 08-651 00 00, eller på webben.

Kom ihåg att skotta fram sopkärlet så att hämtpersonalen kan hämta det, innanför grinden. Tunnan ska inte ställas ut på gatan. Ifall hämtningen uteblir är det viktigt att omedelbart felanmäla detta. Man kan inte bara ställa ut dubbelt så mycket nästa gång!

Passa på att utnyttja kälkbackarna, åk bräda mellan träden och skida till Hellasgården! Njut en kopp choklad i Brotorpstugan.

pulkabacken
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.orgFacebook
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.