logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
Januari 2012 (5/1)
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Viktigt om trafiken och byggnation

Det planeras stora nya bostadsområden i Bagarmossen. Detta kommer att öka på trafiken längs Sockenvägen och Gamla Tyresövägen.

Planerna är i ett mycket tidigt skede, på skisstadiet, och planerarna verkar vara på det klara med att Bagarmossens tillfart måste kompletteras. Det finns dock en aktiv opinion mot alla nya gator, både i Bagis och på Skarpnäcksfältet.

Den 30 januari hålls ett möte, en tidig dialog. Anmälan till detta möte, och massor av information finns på Stockholms hemsida här. Det är synnerligen viktigt för dig som vill påverka din trafiksituation att delta!  Var beredd på tuffa diskussioner. Anmäl dig!

För att bekanta dej med motståndet kan du titta på Bagisbloggen.

Själva planarbetet ligger här.

Deltagarantalet är begränsat så det är bråttom!

Bagisfältet

Nyheter är aktuellare på Facebook!

Gå med i Trädgårdsstadsföreningens gruppsida! Den uppdateras oftast ofta, och där kan du kommentera och lägga in dina egna nyheter.

fejslogga
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.org
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.