logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
Februari 2012
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Årsmöte torsdagen den 22 mars klockan nitton!

Skarpnäcks Trädgårdsstadsförenings årsmöte är i år förlagt till Turteatern i Kärrtorp. Vi  bjuder på en kort teaterföreställning, med tillhörande matiga smörgås så att du kan hoppa över middagen om det underlättar. Det serveras dryck och kaffe, och det finns möjlighet att köpa ett glas vin. 

Årsmötesförhandlingarna är stadgeenligt formella med genomgång av verksamhetsberättelse och revisionsberättelse och val av förtroendevalda. Under punkten övrigt önskar vi oss en givande diskussion om vad föreningen kan göra för dig och du göra för föreningen.

Det är medelåldersvarning på styrelsen, det blir så när det är först då vi har tid till annat än barn och jobb. Just därför är det extra viktigt att du som är yngre (än vi i alla fall) kommer och talar om hur saker och ting egentligen ligger till! Med det vill vi inte skrämma bort dig som kan tillföra tradition genom din långa tid i området. Teatern är för alla åldrar, tankeutbyte likaså.

teater utan gränser

Formalia

Kallelse delas ut till hushåll i Skarpnäcks Trädgårdsstadsförenings kärnområde. Agenda, verksamhetsberättelse, revisionsberättelse, budget och verksamhetsplan finns på föreningens hemsida. Där finns även förslag till nya stadgar. Handlingarna kommer att finnas tillgängliga på årsmötet. 

Förslag till förtroendevalda kan lämnas till valberedningen, Ulf Svahn, 08-39 13 84. Motioner ska vara inlämnade före den första mars.

Årsmötet hålls i Turteaterns foajé, Lågskärsvägen 13, Kärrtorp (tidigare träfflokalen Fyren). Buss 180, kl 18:40 från Pungpinan till Kärrtorp. Mötet börjar 19:00 och slutar 21:00.

T-teatern

Program 

Improvisationsteater av gruppen Presens, 19:15
Paus, 19:45
Årsmötesförhandlingar, 20:00-21:00

Eftersom vi visar en teaterföreställning är det viktigt att du kommer till utsatt tid. Ifall du inte har möjlighet att se föreställningen kan du slinka in strax för klockan 20.

Anmäl att du kommer till <info@skarpnack.org> eller 08-648 77 15, så att vi kan beställa lagom många smörgåsar! Anmälan är inte bindande men vi uppskattar om du anstränger dig för att komma.

Hjärtligt välkommen önskar den sittande styrelsen!

Turteatern
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.org
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.