logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
December 2013 (2) 
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Sophämtning under helgerna

Liselotte Lööf meddelar att när hämtningsdag krockar med helgdag så kommer soporna att hämtas dagen före i första hand, eller dagen efter. Berörda adresser kommer att få en lapp i brevlådan. 

SITA, som hämtar kompostpåsarna lär ska ha meddelat sina hämtningstider.

Och, oberoende av vad Liselotte Lööf säger, så ska sopbehållarna hämtas på tomten. Gäller även SITA. Felanmäl till Stockholms stad.
Snön kommer

Goda helger!

Oavsett djupet av religös åskådning så är God Jul en hälsning till er alla med en önskan om en trevlig stund i familjens/vänners hägn.  Då denna högtid egentligen är ett hednisk vördande av årets kortaste dag, midvintersolståndet, så firar vi nyår två gånger, julafton och nyårsafton! 

Ordet jul är förkristet och dess härstamning förlorar sig i tidens dunkel. Du som tror på Internet kan se mer eller mindre trovärdiga härledningar här.

Är du hemma får du hemskt gärna sätta ut marschaller för att förhöja stämningen dessa aftnar, en förmodern tradition i vårt område!

Gott midvinterblot!

god julkaka
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.orgFacebook
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.