logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
December 2012 (4) 
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

En sista hälsning innan helgerna!
Trädgårdsstadsföreningens verksamhetsår löper från årsmöte till årsmöte, så ett vanligt årsskifte föranleder ingen summering av året som gått. Detta blir helt enkelt det sista nyhetsbrevet 2012.

Vi som drömde om en vit jul har blivit bönhörda och det verkar som att snösvängen har hunnit ikapp. Under förhållanden som dessa är det rimligt att vi hjälper varandra att skotta oss ut, men även att vi ber om hjälp när det behövs. Det går att köpa snöskottning med RUT-avdrag för den som känner för det, men man ska nog inte tro att det går fortare att få skottat än om man ber sin granne. Du som har stadigt behov av hjälp kan få det på samma sätt som hemtjänst. Hör med din biståndshandläggare!

Facebook stänger inte för helgen. Skriv på loggen och läs på loggen, be om hjälp och ge tips! Tyglarna är lösa eftersom det inte är styrelsen röst i etern, utan deltagarnas.

Harens traj vid Vita Sten är nog snarare satstagningen för att komma över Sockenvägen före snöplogen. Passa nu på och utnyttja närheten till Nackareservatet, slingan från IP och Björkhagen är preparerad. För aktuell info läs här. Hellasgården har också preparerat, länk.

Tänd marschallerna när du tycker det är lagom*! Julafton och Nyårsafton är den urgamla seden att välkomna jultomten och det nya året med levande ljus.

God Jul &Gott Nytt År!
Styrelsen

*Lagom – gammal dativform av fsv. laghum 'enligt lagarna'.

harens traj
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.orgFacebook
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.