logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
April 2012 (2)
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Parken vid Talmansgränd ska rustas!

En annons i Mitt i Söderort meddelar att lekparken bakom Talmansgränd/Skattmästarvägen och Presidentvägen är planerad för upprustning. Utmärkt!

Men förvaltningen vill ha in synpunkter senast den 30 april så mejla kvickt till <mats.k.berglund@stockholm.se>!

Se annonsen här: Annons.

parkannons

Inte tillåtet att lägga eldningsmaterial vid brasan!

På förekommen anledning vill styrelsen påminna om att det inte är tillåtet att lägga trädgårdsavfall i naturen. Inte ens om man tror att det kommer att eldas på platsen. 

Föreningens eldningstillstånd kan ryka (haha) ifall det läggs brännbart material på majbrasans plats före en vecka innan sista april. D.v.s. måndagen den 23 april är första dagen för att fylla på brasan. Respektera detta om du vill ha traditionen kvar!

Du som vill bidra med din arbetskraft vid brasan är mer än välkommen att kontakta styrelsen! Sälja lotter, agna fiskar?

brasans plats

Möte om trafiken!

En grupp från Facebook har kommit överens om att träffas och diskutera trafiksituationen på söndag 15/4, klockan 14.  Mötet sker hos Jenny Green, Sockenvägen 549. Om du vill vara med så svara Jenny på Facebook, eller ring 070-273 37 72.

brasans plats
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.org
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.